The Flowers


Het Duo The Flowers bestaat uit de zangeres en toetseniste Tini Blom en de zanger en gitarist Jaap Blom en wij verzorgen optredens op bruiloften, bedrijfsfeesten, verjaardagsfeesten etc. etc. Gezien ons allround Nederlands- en Engelstalig repertoire, onze muzikale achtergrond en onze professionele inzet, hebben wij er totaal geen moeite mee om van uw feest een gezellige avond te maken.

Wij beschikken over een professionele geluidsinstallatie tot ± 250 personen, podiumlicht en de ruimte die wij nodig hebben om op te kunnen treden is minimaal
2 x 4 meter.

Eind jaren 60 speelden wij beide al in diverse dans- en feestorkesten in Nederland en Duitsland en al heel wat jaren treden wij nu op met onze eigen band The Flowers
, eerst als trio en nu als duo. Als The Flowers hebben wij ook een CD op de markt gebracht en nog een verzamel CD met eigen werk en enkele covers. Daarnaast hebben wij beide ook nog solo enkele CD's uitgebracht.

Zoals u hieronder kunt zien, waren wij eens een keer te gast in een televiesie programma met een toen nog zeer jonge Paul de Leeuw.

Paul de LeeuwDaarnaast hebben wij nog een eigen geluidsopname studio en platenmaatschappij.
U kunt The Flowers ook boek

 
Klik hier voor meer informatie over Flowersound Records